Smart Retail platform

Aanvragen

Beschrijving Smart Retail platform

De oplossingen van KOMSIS Retail zijn geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, variërend van een buurtwinkel tot een groot winkelcentrum. Hoewel elk bedrijf in de retailsector uniek is en verschillende kenmerken heeft, hebben alle bedrijven behoefte aan betere gebouwbeveiliging en een slimmere bedrijfsvoering. Op basis van een diepgaand begrip van wat elk type bedrijf nodig heeft, kan KOMSIS Retail oplossingen op maat bieden die een specifiek antwoord geven op de meest relevante vragen.

Eén platform, gecentraliseerd beheer

Onze smart retail platform oplossing is ’gecentraliseerd, intelligent en collaboratief’. Het centraliseert het beheer en vergroot de efficiëntie, om klanten te helpen het meeste te halen uit beveiligingsgegevens en -implementatie.

Visualisatie van gegevens voor beter zakelijk inzicht

Met dit dashboard met marketinggegevens wordt alle informatie die een winkelier nodig heeft intuïtief weergegeven. Voor het managementteam dat meerdere winkels moet controleren en beheren toont het dashboard ook winkellocaties op de E-map en alle gerelateerde informatie voor een efficiënte beoordeling.